Gratis 3D badkamer ontwerp

Laat ons gratis uw badkamer op maat ontwerpen

AFSPRAAK MAKEN ONZE OPENINGSTIJDEN

Laat uw badkamer gratis ontwerpen

Bent u toe aan een nieuwe badkamer, maar vindt u het lastig om zich voor te stellen hoe deze eruit zal zien? Dan heeft van der Heijden Sanitair & Tegels de oplossing voor u! Dankzij het 3D programma ViSoft kunt u nu gratis uw nieuwe badkamer op maat laten ontwerpen. Met behulp van dit geavanceerde programma wordt uw nieuwe badkamer tot in de kleinste details voor u uitgetekend. Zo krijgt u een perfect beeld van hoe uw nieuwe badkamer eruit zal zien voordat u daadwerkelijk tot aankoop overgaat.
Ontdek nu de mogelijkheden en maak uw badkamerdromen werkelijkheid met van der Heijden Sanitair & Tegels!

Volledig naar wens, behoeften en smaak ontworpen

Bij van der Heijden Sanitair & Tegels begrijpen we dat elke badkamer uniek is en dat uw persoonlijke smaak en budget hierbij een belangrijke rol spelen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw badkamer volledig op maat in te richten, geheel naar uw wensen en behoeften.

Ontdek samen welke stijl het beste bij u past:
Wilt u graag een stoere betonlook badkamer, een elegante natuursteenlook of juist een luxe marmerlook badkamer? Of kiest u liever voor een warme en natuurlijke houtlook? Bij ons is alles mogelijk. Samen met onze ervaren badkamerontwerpers gaan we aan de slag om uw badkamerontwerp volledig af te stemmen op uw persoonlijke stijl en budget.

Realiseer een duidelijk beeld van uw droombadkamer

Bij van der Heijden Sanitair & Tegels vinden we het belangrijk dat u zich volledig op uw gemak voelt bij de zoektocht naar uw droombadkamer. Daarom bieden wij een unieke service waarbij onze ervaren badkamerontwerpers uw badkamer tot in detail uittekenen met behulp van 3D ontwerpen.

Door deze realistische beelden krijgt u een beter beeld van het eindresultaat en kunt u vol vertrouwen uw badkamer bestellen en laten installeren. Onze badkamerontwerpers gaan graag met u in gesprek om uw ideeën en wensen te bespreken. Zij zullen u tijdens het hele proces begeleiden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de uitvoering en kunt volledig vertrouwen op onze expertise.

Bij van der Heijden Sanitair & Tegels streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Maak een afspraak met ons en ontdek de mogelijkheden om uw droombadkamer werkelijkheid te laten worden!

Onze merken

Onze producten worden rechtstreeks bij de fabrikanten ingekocht. Dat betekent: A-merken voor scherpe prijzen, rechtstreeks uit voorraad.

Logo 1 Logo 2 Logo 3
Logo 4 Logo 5 Logo 6
Logo 4 Logo 5 Logo 6
 • Snel leverbaar

  Gratis bezorging aan huis vanaf €550,-

  Afhalen in de showroom voor €22,50

 • Online te bestellen

  Via onze webshop

 • De mooiste producten

  Altijd de nieuwste, meest moderne en
  kwalitatief hoogwaardige producten

Logo 1

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Geopend op afspraak
Dinsdag Geopend op afspraak
Woensdag Geopend op afspraak
Donderdag Geopend op afspraak
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag Geopend op afspraak