Een extra unieke badkamer, toilet of keuken

Met onze collectie patroontegels en mozaïektegels

Creëer die prachtige en unieke badkamer, toilet of keuken met de gevarieerde collectie aan wand- en vloertegels in verschillende formaten, kleuren en stijlen bij van der Heijden Sanitair & Tegels.

Op deze pagina geven we u een indruk van wat er allemaal mogelijk is, welke stijlen er allemaal zijn en welke creatieve projecten uw voor zijn gegaan met ons assortiment aan producten.

Kleine rechthoekige decortegels

Met onze collectie aan kleine rechthoekige decortegels creëert u een unieke uitstraling in uw badkamer, keuken of toilet.

Deze decortegels zorgen voor een mooie, klassieke en landelijke sfeer in uw ruimte. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de gehele wand te laten betegelen met onze decortegels, maar het is ook mogelijk om alleen bepaalde delen te betegelen om een fraai contrast te geven in uw badkamer, keuken of toilet.

Onze decortegels zijn er in verschillende kleuren en tinten. Zo zijn er varianten die rust uitstralen en vrij zacht zijn van kleur, maar ook varianten die erg warm en levendig zijn van kleur. Ook hebben we decortegels met een matte uitstraling en met een glanzende uistraling.

Portugese patroontegels

Bent u op zoek naar portugese tegels? Deze tegels worden ook wel patroontegels genoemd en zijn erg goed te gebruiken als decoratieve tegels.

Keramische patroontegels zijn hetzelfde als patroontegels maar dan verglaasd. Dus geen gedoe met impregneren en speciaal onderhoud. U hoeft niet bang te zijn voor vlekken en krassen. Een glas rode wijn geknoeid? Geen probleem! deze tegels zijn niet poreus, dus er zal niks intrekken. Wij bieden u het comfort van vandaag met de looks van vroeger.

Creëer met deze excentrieke Portugese vloer- en wandtegels een warme en unieke uitstraling. Voor al uw gasten maar natuurlijk ook voor uzelf, want u raakt er niet op uitgekeken. Nostalgisch, romantisch of vintage? Geef het een benaming naar wens. Eén ding is zeker: er zijn enorm veel prachtige combinaties mogelijk.

Onze portugese tegels zijn er te vinden in vele soorten, patronen, kleuren en maten.

Mozaïektegels

Met onze collectie aan mozaïektegels creëert u een unieke, frisse en unieke uitstraling in uw badkamer, keuken of toilet.

Ons assortiment aan mozaïektegels word geleverd op een matje, wat zorgt voor een gemakkelijk en snel process bij het plaatsen van de mozaïektegels.

Mozaïek tegels worden misschien wel het meeste toegepast in badkamers. Het betegelen met mozaïektegels van een hele ruimte geeft vaak een wat druk effect. Daarom worden mozaïek tegels vaak gecombineerd met grotere zachte tegels. Met de mozaïekmatjes kunt u wel hele mooie accenten leggen in de badkamer, toilet of keuken.

Onze mozaïektegels zijn er in verschillende kleuren en tinten. Zo zijn er varianten die rust uitstralen en vrij zacht zijn van kleur, maar ook varianten die erg warm en levendig zijn van kleur.

Hexagon en schubvorm tegels

Hexagon tegels, ook wel honingraattegels genoemd, zijn zeshoekige tegels voor de vloer en/of wand.

Naast de hexagon tegels hebben wij ook de allernieuwste trend op het gebied van tegels, namelijk: visschub tegels, fish scale tegels of zelfs mermaid tegels genoemd.

Deze keramische wandtegeltjes zijn geïnspireerd op de handgemaakte Marokkaanse tegeltjes. De handgemaakte Marokkaanse “zelliges” zijn niet helemaal vet- en vochtbestendig. Onze keramische visschub en hexagon tegeltjes zijn dat wel: ideaal dus voor op de keukenwand of in vochtige ruimtes.

Onze hexagon- en schubbentegels zijn er in verschillende kleuren en tinten. Zo zijn er varianten die rust uitstralen en vrij zacht zijn van kleur, maar ook varianten die erg warm en levendig zijn van kleur. Ook hebben we decortegels met een matte- en met een glanzende uistraling.

Onze merken

Onze producten worden rechtstreeks bij de fabrikanten ingekocht. Dat betekent: A-merken voor scherpe prijzen, rechtstreeks uit voorraad.

Logo 1 Logo 2 Logo 3
Logo 4 Logo 5 Logo 6
Logo 4 Logo 5 Logo 6
 • Snel leverbaar

  Gratis bezorging aan huis vanaf €550,-

  Afhalen in de showroom voor €22,50

 • Online te bestellen

  Via onze webshop

 • De mooiste producten

  Altijd de nieuwste, meest moderne en
  kwalitatief hoogwaardige producten

Logo 1

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Geopend op afspraak
Dinsdag Geopend op afspraak
Woensdag Geopend op afspraak
Donderdag Geopend op afspraak
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag Geopend op afspraak