Onze projecten

In de afgelopen jaren hebben wij vele projecten mogen leveren aan onze klanten.
Om u een indruk te geven van de prachtige resultaten die behaald zijn met onze producten hebben we een greep uit onze projecten vermeld op deze pagina.

Bent u zelf van plan een nieuw project te starten met betrekking tot uw vloer, badkamer, toilet, tuin of (dak)terras? Dan kunnen wij u helpen met de hoogste kwaliteit producten en jarenlange deskundige kennis.

Wilt u graag met uw eigen ogen zien welke producten er in ons veelzijdige assortiment zitten? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom, of maak een afspraak om de showroom te bezoeken mochten we slechts geopend zijn op afspraak wanneer u ons wilt bezoeken.

Afspraak maken

Mooie luxueuze en moderne badkamer

Deze badkamer is afgewerkt met mooie/rustige betonlook tegels. Met als mooi contrast de zwarte tint inbouwkranen van Hansgrohe en de industriële douchecabine.

Twee zeer moderne en strakke badkamers en toiletten

Deze 2 badkamers en toiletten hebben wij afgewerkt met betoncire stuc en tegels met een leuk warm motief. Om het geheel goed te laten matchen met de stijl en sfeer hebben wij hier mooie bronze kranen gebruikt.

Moderne en opvallende badkamer

Deze badkamer is afgewerkt met mooie donkere marmerlook tegels gecombineerd met gouden 3D wand tegels. Daarnaast is gebruik gemaakt van wit sanitair wat een heel mooi resultaat heeft opgeleverd.

Sfeervolle en strakke badkamer

Deze badkamer en toilet zijn afgewerkt met lichte betonlook tegels in combinatie met fraaie warme houtlook tegels voor een unieke en moderne uitstraling.

Zeer moderne en luxe badkamer

Deze badkamer is afgeleverd met marmerlook wand tegels en donkere vloertegels. Daarnaast is deze badkamer afgewerkt met zwarte accessoires, een gouden regendouche en gouden kranen.

Warme en unieke houtlook badkamers en toilet

Enkele fraaie houtlook badkamers en toilet geleverd en geplaatst voor zeer tevreden klanten. De houtlook uitstraling geeft een warm en landelijk gevoel en zorgt voor een zeer unieke uitstraling in uw badkamer of toilet.

Enorm veel toiletten in verschillende stijlen

Een selectie aan geplaatste toiletten in verschillende stijlen en kleuren.

Visgraat houtlook tegelvloer

Dit woonhuis in Oegstgeest hebben wij mogen voorzien van prachtig keramisch parket gelegd in visgraat motief. Dit keramisch parket past perfect in de stijl van het huis en maakt de ruimtes helemaal af! Niet voor niets is keramisch parket in visgraat een van de populairste vloeren op dit moment.

Donkere vintage houtlook vloer- en wandtegels

In dit woonhuis is gebruik gemaakt van mooie keramische vloertegels en wandtegels van donkere vintage houtlook. Dit geeft een uniek en landelijk gevoel en geeft een opvallend contrast met de lichte kleur van de muur die niet is betegeld met dezelfde houtlook tegels.

Mooie houtlook tegelvloer met veel detail

Voor de vloer van dit woonhuis is gebruik gemaakt van mooie brede houtlook tegels met veel detail erop en een zachte lichte kleur.

Grootformaat antractietkleurige natuursteen vloertegels

Voor de vloer van dit woonhuis is gebruik gemaakt van mooie grote natuursteentegels.

Grootformaat cremekleurige natuursteen vloertegels

Voor de vloer van dit woonhuis is gebruik gemaakt van mooie grote lichte natuursteentegels.

Grootformaat betonlook vloertegels

Voor de vloer van dit woonhuis is gebruik gemaakt van mooie grote betonlook tegels, wat een zeer modern en zachte uitstraling geeft en goed past bij de zachte kleuren van het overige interieur.

Onze merken

Onze producten worden rechtstreeks bij de fabrikanten ingekocht. Dat betekent: A-merken voor scherpe prijzen, rechtstreeks uit voorraad.

Logo 1 Logo 2 Logo 3
Logo 4 Logo 5 Logo 6
Logo 4 Logo 5 Logo 6
 • Snel leverbaar

  Gratis bezorging aan huis vanaf €550,-

  Afhalen in de showroom voor €22,50

 • Online te bestellen

  Via onze webshop

 • De mooiste producten

  Altijd de nieuwste, meest moderne en
  kwalitatief hoogwaardige producten

Logo 1

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Geopend op afspraak
Dinsdag Geopend op afspraak
Woensdag Geopend op afspraak
Donderdag Geopend op afspraak
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag Geopend op afspraak