Inspiratie opdoen voor uw nieuwe vloertegels

Zoekt u een mooie nieuwe vloer voor uw huiskamer, keuken, slaapkamer of elders? Voor een breed assortiment aan hoogwaardige kwaliteit vloertegels in alle stijlen, kleuren en maten bent u bij van der Heijden Sanitair & Tegels aan het juiste adress!

Wij helpen u graag met het gehele process en geven deskundig advies. Daarnaast weten we wat kwaliteit is en nog belangrijker: wat lang mee gaat en mooi blijft!

Op deze pagina geven we uw een indruk van wat er allemaal mogelijk is, welke stijlen er allemaal zijn en welke creatieve projecten u voor zijn gegaan met ons assortiment aan producten.

Betonlook vloertegels

Denkt u na over een betonlook vloer? Dan kan dat een enorm goede keuze zijn. Naast de industriele en moderne look, die een tijdloze en stoere uitstraling geeft. Zijn de betonlook vloertegels ook slijtvast en kunnen uw kinderen gerust hun gang gaan.

De betonlook vloertegels in ons assortiment zijn er in verschillende kleuren, ook met warmere tinten. Daarnaast zijn de betonlook vloertegels ook te verkrijgen in veel verschillende formaten.

Het verschil ten opzichte van echt beton:
Betonvloeren houden geen warmte vast, wat betekent dat het in de winter oncomfortabel is voor uw blote voeten. Met keramische betonlook tegels heeft u de mogelijkheid om vloerverwarming onder de vloer te installeren, die de hele kamer kan verwarmen.

Voordelen:
- Duurzaam, slijt- en krasvast en goed te onderhouden.

- Echt beton kan nog wel eens scheuren, bij betonlook vloertegels is dit
  niet het geval en komt dat niet voor.

Marmerlook vloertegels

Natuurlijk marmer geeft een grootse, luxueuze uitstraling aan uw badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer of hal. Maar het feit dat marmer is vrij duur is vereist het een voortdurende behandeling en onderhoud. Heeft u geen zin in al dat gedoe van behandeling en onderhoud, maar wilt u wel een mooie en stijlvolle vloer van marmer? Dan zijn marmerlook tegels echt iets voor u.

De kleuren variëren sterk van licht tot donker. Kleuren die veel gekozen worden zijn wit met een donkere adering, zwart met een lichte adering en beige kleuren.

Het verschil ten opzichte van echt natuursteen marmer:
Echte marmer wordt veel toegepast omdat het modern oogt, tijdloos is en zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het is dan ook een geliefd materiaal voor hotels, bedrijven en overheidspanden. Een reden om niet te kiezen voor marmer is de gevoeligheid van de tegel.
Om deze reden wordt steeds vaker gekozen voor een marmerlook keramiek tegel.

Voordelen:
- Keramiek is niet gevoelig voor zuren: keramische tegels vlekken niet.
  Ongepolijst keramiek is niet gevoelig voor krassen.

- Is eenvoudig schoon te maken en hoeft niet behandeld te worden.

Natuursteenlook vloertegels

U wilt een mooie natuursteenlook, maar zonder de kwetsbaarheid en vlekgevoeligheid van echt natuursteen? Dat is mogelijk! Wij bieden een ruime collectie natuursteenlook tegels. Deze varianten zijn slijtvast, niet poreus en vlekgevoelig en bovendien bestand tegen vloeistoffen. In ons assortiment vindt u diverse kleuren en formaten aan tegels zodat er altijd wel een geschikte variant tussen zit die perfect past bij uw interieur.

Dankzij de printtechnieken herkent u binnen een tegelvlak niet dezelfde prints, waardoor natuursteenlook tegels als twee druppels water op echt natuursteen lijken. Ook als een type natuursteen onderling veel kleurnuance heeft kan dit in een keramische tegelvariant perfect nagebootst worden.

Voordelen van keramische natuursteenlook tegels:
- Zeer realistische natuursteenlook.

- Voordeliger in prijs dan echte natuursteen en vereist veel minder
  aandacht.

- Slijtvast, kleurvast en niet poreus, dus de tegels houden geen
  vuil vast.

 • Wandtegel Marrakech ZELIJ Amarillo 5×20 cm (doosinhoud 0.46 m2)2

Houtlook vloertegels

Houdt u van de sfeer en het warme gevoel van hout? Maar ben je geen fan van de nadelen van echt hout? Dan zijn houtlook vloertegels perfect voor u!

Met Houtlook vloertegels heeft u geen last van vlekken en eindeloos onderhoud. De houtlook tegels uit ons assortiment bieden de uitkomst. U krijgt alle voordelen van een echt parket, maar geen van de nadelen. Er kan geen vuil in de vloer trekken en de vloer vereist geen extra onderhoud. Daarnaast zijn onze houtlook tegels bijzonder duurzaam.

Bij van der Heijden Sanitair & Tegels vindt u een prachtige collectie keramische wand- en vloertegels met natuurlijke houtlook, niet van echt hout te onderscheiden en in vele kleuren en formaten.

Voordelen van keramische houtlook tegels:
- Duurzaam vergeleken met echt hout.

- Waterbestendig, gemakkelijk te onderhouden en slijt- en krasvast.

- Houdt warmte beter vast in geval van vloerverwarming dan echt hout.

 • WOW ZELLIGE HEXA WHITE Wandtegel 10,8×12,4 cm (doosinhoud 0.382 m2)2

Onze merken

Onze producten worden rechtstreeks bij de fabrikanten ingekocht. Dat betekent: A-merken voor scherpe prijzen, rechtstreeks uit voorraad.

Logo 1 Logo 2 Logo 3
Logo 4 Logo 5 Logo 6
Logo 4 Logo 5 Logo 6
 • Snel leverbaar

  Gratis bezorging aan huis vanaf €550,-

  Afhalen in de showroom voor €22,50

 • Online te bestellen

  Via onze webshop

 • De mooiste producten

  Altijd de nieuwste, meest moderne en
  kwalitatief hoogwaardige producten

Logo 1

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Geopend op afspraak
Dinsdag Geopend op afspraak
Woensdag Geopend op afspraak
Donderdag Geopend op afspraak
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag Geopend op afspraak